Ballina Lajme Ashpërsohen masat e orës policore në Serbi për vikend

Ashpërsohen masat e orës policore në Serbi për vikend

232

Presidenti Serbisë Vuçiq pas përfundimit të mbledhjes së shtabit të krizave ka mbajtur konferencë për media.

Ora policore për vikend është ashpërsuar. Kështu me masën e re ora policore për vikend fillon të shtunën në ora 13:00 dhe do të zgjasë deri të hënën në mengjesë.