Ballina Lajme Bilall Maliqi jep dorëhrqje nga gjitha aktivitetet politike në PDSH

Bilall Maliqi jep dorëhrqje nga gjitha aktivitetet politike në PDSH

33

Ende pa filluar mir procesi zgjedhor në PDSH kanë filluar paknaqsit. Kryetati i nëndegës numër 9 në qytetin e Preshevës Bilall Maliqi ka fhënë dorëheqje nga ky post dhe gjitha aktivitetet politike në këtë subjekt politik.

Ai, përveç se dorëheqjen ia ka paraqitur strukturave të partisë këtë gjë e ka bërë publike edhe në rrjetin social facebook duke i njoftuar edhe qytetarët. Ky është postimi i tij në rrjetin social facebook:

“Unë, Bilall Maliqi, kryetar i deritanishëm i nëndegës nr. 9 të PDSH-së, japë dorëheqje të parevokueshme nga ky post dhe nga të gjitha aktivitetet politike në PDSH.
Me këtë rast, i falënderoj të gjithë aktivistët dhe kryesinë e nëndegës për besimin e dhënë dhe ju uroj suksese në vazhdim”.