Ballina Lajme Covid-19: Presheva shpallet me situatë të jashtëzakonshme

Covid-19: Presheva shpallet me situatë të jashtëzakonshme

277

Shtabi komunal për situata të jashtëzakonshme ka shpallur situatën e jashtzakonshme në gjithë territorin e komunës së Preshevës.

Këtë vendim Shtabi e ka marrë për shkak të shtimit të rasteve me simptoma të virusit korona por edhe rasteve pozitive të komfirmuara.

Me këtë parashihet që kafiterit, restorantet dhe gastronomit të jenë të mbyllura prej orës 20:00 – 05:00.