Ballina Lajme Fitore Sahiti emërohet drejtoreshë në Sh.F “Prof. Ibrahim Kelmendi”

Fitore Sahiti emërohet drejtoreshë në Sh.F “Prof. Ibrahim Kelmendi”

94

Profesoresha e Biologjisë Fitore Sahiti, sot është emëruar Ushtruese e Detyrës së drejtoreshës në Shkollën Fillore “Prof. Ibrahim Kelmendi” në Preshevë.

Drejtoresha e deri tanishme Besa Sahiti, në mënyrë zyrtare e ka dorëzuar detyrën në ambientet e kësaj shkolle.

Fitore Sahiti është me profesion profesoreshë e biologjisë dhe nga fillimi i karrierës së sajë ka qenë mësimdhënëse në këtë shkollë.