Ballina Lajme Ka fillaur shpërndarja e pakove ushqimore dhe higjienike

Ka fillaur shpërndarja e pakove ushqimore dhe higjienike

41

Fondi për Qëllime Humanitare, Qendra për punë sociale dhe Kryqi i Kuqi gjatë ditës së sotme kanë filluar shpëndarjen e pakove ushqimore dhe higjienike.

Fondi për Qëllime Humanitare, Kryqi i Kuq dhe Qendra për punë sociale në bashkëpunim me Bashkësitë Lokale u dakorduan që këto ndihma të shpërndahen për këto kategori:

1. Personat mbi moshën 65 vjeçare dhe që nuk kanë përkujdesje

2. Familjet të cilat janë në vetizolim

3. Familjet me kushte të rënda ekonomike dhe sociale

Gjithsej do të shpërndahen 300 pako për 300 familje.