Ballina Lajme Komuna e Preshevës dezinfekton rrugët

Komuna e Preshevës dezinfekton rrugët

29

Komuna e Preshevës ka dezinfektuar rrugët në komunën e Preshevës.

Dezinfektimi rrugëve është bërë me natrium hipoklorid dhe është bërë në vazhdën e masave të ndërmarra për të parandaluar përhapjen e virusit corona në komunën tonë.

Deri më tash në Preshevë fatmirsishtë nuk ka të infektuar me virusin corona dhe kjo falë edhe zbatimin e këshillave mjeksore nga qytetarët.