Ballina Lajme Kryetari Kuvendit uron festën e Kurban Bajramit

Kryetari Kuvendit uron festën e Kurban Bajramit

175

Kryetari Kuvendit Komunal të Komunës së Preshevës Sami Salihu ka uruar gjithë besimtarët e konfesionit islam festën e Kurban Bajramit.

Të nderuar qytetar të besimit Islam!

Ju uroj Festën e Kurban Bajramit, festë kjo që simbolizon sakrificën dhe solidaritetin, paqen dhe mirëqenien mes njerëzve.

Me këtë rast, dëshiroj që kjo festë të kalojë në atmosferë festive dhe dashurie në familjet tuaja.

Shëndet dhe mbarësi!
Sami Salihu