Ballina Lajme Ndrron jetë profesor Rahmi Hyseni

Ndrron jetë profesor Rahmi Hyseni

73

Ka ndërruar jetë profesor Rahmi Hyseni nga fshati Bushtran. Hyseni muajve të fundit është përmballur nga një sëmundje e rëndë e cila i mori edhe jetën.

Ndërkaq, në shkollën fillore “9 Maji” në Leran, shkollë në të cilën profesor Hyseni ka qenë drejtor do të mbahet mbledhje komemorative.

I ndjeri pas vetes ka lënë vajzën dhe dy djemt si dhe gruan.

Varrimi i të ndjerit bëhet sot e premte me namazin e iqindisë në varrezat e fshatit Bushtran.

Ngushllime të sinqerta familjes Hyseni si dhe gjithë qytetarëve të Komunës së Preshevës.