Ballina Lajme OJQ “Vizioni” dhuron maska mbrojtëse Komunës së Preshevës

OJQ “Vizioni” dhuron maska mbrojtëse Komunës së Preshevës

38

Sot gjate dites u takuam me kryetarin e kuvendit komunal te Presheves, njeherit i ndame maska mbrojtese per gjithe puntoret e administrates.

Maskat mbrojtese te cilat jane te sugjeruara nga institucionet shendetsore per parnadalimin e perhapjes se Covid19, projekt ky i cili u mbeshtet nga Tika dhe Rep.Turqise, e te pergaditura nga kursantet permes kursit profesional te rrobaqepsise ne shoqaten Vizioni per zhvillim dhe kooperim ,u pranuan nga z.Sami Salihu kryetari i kuvendit komunal.

Gjithashtu e njoftuam se ne javet e ardhshme do te vazhdojm me shperndarjen e maskave mbrojtese ne te gjitha institucionet e komunes se Presheves e deri tek qytetaret Preshevar.

Vizioni per zhvillim dhe kooperim
Kryetar Shefki Jonuzi
15.05.2020