Ballina Lajme OVL e UÇPMB-së përkujton dëshmorin Artan Abazin në rënien e 20 vjetorit

OVL e UÇPMB-së përkujton dëshmorin Artan Abazin në rënien e 20 vjetorit

14

NJOFTIM
Me rastin e 20 vjetorit të rënies së dëshmorit të kombit Artan Abazit, Kom. Miratoca OVL-UÇPMB, njofton familjet e dëshmorve, veteranët e luftës si dhe qytetarët në përgjithësi të marrin pjesë në nderimin dhe kujtimin e dëshmorit të kombit Artan Abazit duke bër homazhe tek varrezat e dëshmorve në Dobrosin .
Nisja nga zyra e OVL-UÇPMB,së ora 10:00
Në Dobrosin e Enjte me 18 Shkurt 2021 – ora 11:00 tek varrezat e dëshmorve.
Në vazhdim OVL-UÇPMB, organizonë AKADEMI PËRKUJTIMORE kushtuarë Dëshmorit të Kombit të UÇPMB-së Artan Abazit, e cila do të mbahet në sallën e Shtëpis Kulturës “ABDULLA KRASHNICA” , në Preshevë, po të njejtën ditë e Enjte 18.02.2021 ora 16:00
Pjesmarja juajë nderon gjakun e dëshmorit të Kombit.
Nga Këshilli Organizativ: OVL-UÇPMB-së 15 Shkurt 2021 Kryetar : Nazmi Hajredini