Ballina Lajme Përfundon votimi: në komunën e Preshevës votuan afër 11.000 qytetarë

Përfundon votimi: në komunën e Preshevës votuan afër 11.000 qytetarë

102

Është mbyllur votimi për zgjedhjet lokale dhe parlamentare në Serbi.

Në komunën e Preshevës është votuar vetëm për zgjedhjet parlamentare.

Nga 41.323 qytetarë me të drejtë vote në komunën e Preshevës, në kutit e votimit këtë të drejtë e kanë shfrytëzuar rrethë 11.000 qytetarë apo afër 30%.

Koalicioni shqiptarëve pret që nga këto zgjedhje të sigurojë 2 deputet në parlamentin republikan.