Ballina Lajme Policia e trafikut fillon aksion për kontrollime të shtuar për këtë arsye

Policia e trafikut fillon aksion për kontrollime të shtuar për këtë arsye

150

Policia e trafikut do të kryejë në periudhën nga 10 deri më 16 dhjetor 2018, kontrollin e shtuar në rrugët që do të drejtohen kryesisht për shoferë në gjendje alkoolike dhe nën ndikimin e substancave psikoaktive.

Ky veprim do të fillojë të hënën në të gjitha 29 shtetet anëtare të TISPOL (Rrjeti i Policisë së Evropës Rrugore)