Ballina Lajme Presheva sot me numër rekord të infektuarve – situata katastrofale

Presheva sot me numër rekord të infektuarve – situata katastrofale

74

Situata me vurisin Corona në Preshevë ka filluar të bëhet katastrofale. 26 pacientë kanë rezultuar pozitiv me Antigen Covid test dhe 11 tjerë me PCR test.

Këto janë shifratbe ditës sotme:

CoVID ambulanca 20.11.2020 – 11 pozitiv.

96 pacientë janë paraqitur për kontrollë, 9 pacientave iu është bë RTG mushkërive.

63 pacient janë testuar me Antigen Covid test – 26 pozitiv, 37 negativ.

5 pacient janë testuar me PCR test.

11 pozitiv nga rezultatet e PCR testeve të dërguara më herët (mosha: 1963, 1946, 1961, 1942, 1959, 1942, 1969, 1944, 1992, 1958, 1992) 12 pacient negativ.

1 pacient në gjendje të rëndë është hospitalizuar në spitalin e Vranjës.