Ballina Lajme Shpallen zgjedhjet: Presheva më 28 mars në zgjedhje

Shpallen zgjedhjet: Presheva më 28 mars në zgjedhje

26

Kryetari parlamentit të Serbis Ivica Daçiq ka shpallur zgjedhjet e jashtëzakonshme në komunat e Preshevës, Kosjerices dhe të Zajeçarit për datën 28 Mars 2021.

Daçiq në bazë të autorizimeve kushtetuese ka shpallur zgjedhjet për kuvendet kominale në tri vetqeverisje lokale atje ku janë shpërndarë kivendet komunale.

Punët zgjedhore do të fillojnë kur vendimi i njejtë të shpallet në gazetën zyrtare të Republikës së Serbis.