Ballina Lajme Shpenzimet e shumta të Capital T në klipin e këngës “C’est La...

Shpenzimet e shumta të Capital T në klipin e këngës “C’est La Vie”

10

Rep-atisti  i njohur, Capital T, njihet për një stil të veçantë të veshjes, gjatë paraqitjeve të tij skenike.

Në pothuajse secilin klip të këngëve të tij, ai përkujdeset detajisht për veshje dhe aksesorë, vlera e të cilave arrin shifra të mëdha.

Rep-atisti  i njohur, Capital T, njihet për një stil të veçantë të veshjes, gjatë paraqitjeve të tij skenike.

Në pothuajse secilin klip të këngëve të tij, ai përkujdeset detajisht për veshje dhe aksesorë, vlera e të cilave arrin shifra të mëdha.

“C’est La Vie” është projekti tij i fundit, ku protagoniste ishte edhe modelja Adrola Dushi, ndërsa shfaqeshin tejet atraktiv.

Në një postim në rrjetin social Instagram, Shqipe Closet ka sjell shumat e shpenzuara nga artisti.

Gjatë gjithë xhirimeve të klipit, ai është shfaqur në pesë skena, ku në secilat prej tyre është parë me veshje të ndryshme.

Shumat e të gjitha dukjeve, përfshirë edhe aksesorët arrin shumën prej 31.714.95 euro, ku çmimin më të lartë e mban një bluzë, me vlerë prej 1.125 euro.

Sidoqoftë, kënga e tij e re është pritur mjaft mirë nga adhuruesit e muzikës së tij, duke grumbulluar afro një milion klikime në platformën YouTube.