Ballina Lajme Shpërndahen 200 pako ushqimore për 200 familje

Shpërndahen 200 pako ushqimore për 200 familje

27

Shpërndahen 200 pako ushqimore për 200 familje

Në prag të fundvitit Fondi për Qëllime Humanitare ka bërë shpërndarjen e pakove ushqimore. Në kuadër të këtij aktiviteti komisioni i fondit ka shpërndarë këto pako ushqimore për festën e vitit të ri.

Lista është përpiluar në bashkpunim mes Fondit dhe Qendrës për Punë Sociale.