Ballina Lajme Sigurohet ushqimi falas për nxënësit e fshatit Bukuroc

Sigurohet ushqimi falas për nxënësit e fshatit Bukuroc

259

Shoqata Vizioni për zhvillim dhe Kooperim filloi implementimin e projektit “Racioni ditor per nxënesit“.

Përmes këtij projekti kjo shoqatë siguron ushqimin një vjeqar nxënsave të shkollës së fshatit Bukurocë

Filluam muajin shtator me një projekt një vjeqar në shkollën e fshatit Bukurocë duke siguruar ushqimin nxënseve të kësaj shkolle, fal donatorëve tanë që jetojn në mërgim, e që çdo herë i janë përgjigjur nevojave të vendëlindjes, thuhet në rrjetin social facebook nga shoqata për zhcillim dhe kooperim.

Donatori dëshiron të mbetet anonim, kurse Shoqata Vizioni për zhvillim dhe kooperim e faleminderon donatorin për vlersimin e punëve tona dhe për opinion pozitiv qe kanë për ne dhe që përmes neve po impelentohet ky projekt.