Ballina Lajme Ushtrime për supe të lënduara dhe shpinë

Ushtrime për supe të lënduara dhe shpinë

5

Ushtrimet me shiritin e gomës për supe të lënduara dhe shpinë janë shumë të dobishme për rehabilitim

Është me rëndësi që të qëndroni vertikalisht. Përpiquni ta drejtoni kurrizin dhe t’i ndieni muskujt e shpinës gjatë tërheqjes së shiritit me duar.

Mos e teproni nëse ndieni dhembje dhe mos shkoni përtej mundësive tuaja, transmeton Telegrafi.

Është me rëndësi që më parë të shërohen muskujt, ndërsa nyjat më vonë.

Provoni vetë të shpikni variacione të këtyre ushtrimeve të thjeshta të cilat ju përshtaten.