Ballina Lajme Zyrtare: Edhe gjykata administrative e Serbisë e dërgon në rivotim Caravajkën

Zyrtare: Edhe gjykata administrative e Serbisë e dërgon në rivotim Caravajkën

156

Gjykata administrative e Serbisë e ka vërtetuar vendimin e KKZ të Preshevës për të dërguar në rivotim Caravajkën.

APN nuk ishte pajtuar me vendimin e KKZ dhe ka ngritur kontest administrativë ndaj vendimit në të cilën ka kërkyar që vendvotimi numër 16 në Caravajkë mos të ketë rivotim edhe pse ankesa e LR bënte të qartë se në Caravajkë ka pasur parregullsi të mëdha duke gjetur 3 fletvotime më tepër në kutin e votimit.

Tash KKZ duhet që brenda 7 ditëve ti organizojë zgjedhjet në vendvotimin numër 16 në Caravajkë.